Newborn

Waar nieuw leven begint

 Zijn jullie in blijde verwachting?

Wellicht hebben jullie dan al eens nagedacht over het vastleggen van deze bijzondere gebeurtenis doormiddel van een Newbornreportage. 

 

VOOR

Voor of na de bevalling hebben wij telefonisch of mail contact. Hierin bespreken we een datum of plaatsen we een optie rondom de uitgerekende datum. Een Newbornreportage vindt normaliter altijd plaats tussen de 6e en 21e dag na de geboorte. Rond deze periode zijn baby’s namelijk nog erg flexibel en slapen ze nog veel. Mocht de baby al wat ouder zijn dan kunnen er uiteraard nog steeds foto’s gemaakt worden.

Voor een newbornreportage zijn er twee mogelijkheden, namelijk een lifestylereportage of een geposeerde newbornreportage. Bij een lifestylereportage kom ik bij jullie thuis en maak ik mooie foto’s bij jullie in huis. Zo kunnen we foto’s maken op het bed, in de babykamer of in de woonkamer. Het gaat er bij lifestyle voornamelijk om dat het allemaal niet te geposeerd is.

Mocht je juist het geposeerde erg leuk vinden, dan ben je van harte welkom in de studio in Terborg. Hier heb ik een ruime keuze aan newbornassecoires zoals haarbandjes, mutsjes, wraps, dekentjes en knuffels. Ook kun je hier prachtige foto’s maken samen met broertjes en zusjes. 

TIJDENS

Een fotoreportage met een pasgeboren baby plan ik het liefste na de eerste ochtend voeding. De meeste baby’s zijn in de ochtend vaak nog heerlijk ontspannen en slaperig. Ook adviseer ik altijd om de baby voor de shoot even lekker in bad te doen zodat de kleine daarna heerlijk kan gaan slapen. Mocht de kleine niet direct willen gaan slapen, dan is dit echt geen probleem. Ik plan voor een Newborn reportage voldoende tijd. 

NA

Na de fotoreportage ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Deze ontvang je vervolgens na ongeveer 14 dagen in een persoonlijke online galerij. Vanuit deze galerij kun je vervolgens de foto’s selecteren die jullie graag willen ontvangen. Ook is er een mogelijkheid om fotoproducten te bestellen. Mocht je hier interesse hebben dan kan ik je hier alles over vertellen.

 

 

Pakket Brons

– Inclusief 10 digitale bestanden
– Gebruik van client closet in de studio
– Verschillende settings mogelijk
– Persoonlijke online galerij 
 

 

                € 250,00

 

Pakket Zilver

– Inclusief 15 digitale bestanden
– Gebruik van client closet in de studio
– Verschillende settings mogelijk
– Persoonlijke online galerij 
– Harmonica boekje met alle foto’s

 

                € 300,00

 

Pakket Goud

– Inclusief 20 digitale bestanden 
– Gebruik van client closet in de studio
– Verschillende settings mogelijk
– Persoonlijke online galerij
– Fotoalbum 15×15 of 15×20 

 

                € 350,00

 

Lifestyle reportage

– Newborn reportage aan huis
– Inclusief 10 digitale bestanden 
– Persoonlijke online galerij
– Harmonica boekje met alle foto’s

 

                € 200,00

 

Enthoustiast geworden? Boek jullie Newbornreportage dan snel! 

Contact formulier

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van mijn website en heb je vragen of wil je een fotoshoot reserveren? Of gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd of ik jullie trouwdatum nog vrij heb?  Laat hieronder dan jullie gegevens achter. Ik zal dan binnen 24 uur contact met jullie opnemen.