Trouwen op Kasteel Wijenburg in Echteld

Bruiloft Mark en Lieke

Datum: 08 – 03 – 2024
Locatie: Kasteel Wijenburg
Videografie: Douma design
Visagie en haar: MM Visagie & Hairstyling 
Trouwjurk: Beijer Besselink bruidsmode & avondkleding 
Trouwpak: Beijer Besselink bruidsmode & avondkleding
Ringen: Juwelier de Tijd
Bloemen: Clematis Bloemen
Babs: Thim Vernooij

op 8 Maart hebben Mark en Lieke elkaar eeuwige trouw beloofd in het prachtige kasteel Wijenburg. De idyllische locatie vormde het perfecte decor voor hun liefdesverhaal. Met mijn passie voor fotografie heb ik de meest bijzondere momenten op een unieke en creatieve manier mogen vastleggen. Het was een prachtige en bijzondere dag. Zeker wanneer ik terug denk aan onze eerste ontmoeting tijdens een loveshoot zo’n 4 jaar geleden. Hoe bijzonder dat ik nu jaren later hun prachtige bruiloft heb mogen vastleggen. Lieve Mark en Lieke ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe!