He Bruidspaar!

Waarschijnlijk zijn jullie van plan om binnenkort te gaan trouwen en zijn jullie druk bezig met het voorbereiden van deze bijzondere dag. De trouwlocatie is geboekt en de datum staat vast, maar dan komt de rest. Een leuke trouwambtenaar, een heerlijke bruidstaart, misschien een gezellige DJ en een fotograaf die al deze mooie momenten voor jullie weet vast te leggen.

Mijn naam is Dominique, fotografe uit Doetinchem met een grote passie voor trouwfotografie. Ik fotografeer het liefst de echtheid, liefde, spontaniteit en de warmte tijdens een bruiloft. Voor mij betekent dit niet te veel poseren, maar juist de spontane momenten vangen met mijn camera waardoor ik de beelden krijg die ik graag wil. Mijn foto’s worden daardoor ook niet overgoten met allerlei filters die. deze momenten een onnatuurlijk karakter geven.

 

 

ik omschrijf mijzelf als spontaan, meegaand, flexibel en vrolijk en ik probeer zo onopvallend mogelijk toch niks te missen van jullie bijzondere dag.

Om tot het beste resultaat te komen vin dik het erg belangrijk dat er een wederzijdee klik is. en daarom zijn jullie altijd welkom voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan bij jullie thuis plaats vinden of in de studio in Terborg.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek denk ik graag met jullie mee en kan ik jullie vast nog wel wat handige tips mee geven. En mochten we na het gesprek beide helemaal enthousiast zijn dan vier ik graag de liefde met jullie mee!

 

Investering

6 uur trouwfotografie 

 • Je trouwdag vastgelegd door 1 fotograaf
 • Vrijblijvend kennismakingsgegesprek + telefonisch gesprek 2 weken voor de bruiloft
 • +/- 300 profesioneel bewerkte beelden in de hoogste resolutie
 • Persoonlijke online gallery met al jullie foto’s
 • Preview van de bruiloft binnen 48 uur
 • Een fotoalbum 20×20 met linnen kaft*
 • Reiskosten 0,35 per km

€ 1195,-

 

Extra uren zijn bij te boeken voor 150,- per uur
* Mogelijkheid tot uitbreiden van het trouwalbum

 

Investering

6 uur trouwfotografie – 2 professionele fotografen 

 • Jullie trouwdag vastgelegd door twee professionele fotografen
 • Vrijblijvend kennismakingsgegesprek + telefonisch gesprek 2 weken voor de bruiloft
 • +/- 400 profesioneel bewerkte beelden in de hoogste resolutie
 • Persoonlijke online gallery met al jullie foto’s
 • Preview van de bruiloft binnen 48 uur
 • Een fotoalbum 20×20 met linnen kaft
 • incl. drone fotografie mits het weer dit toe laat
 • Reiskosten 0,35 per km

€ 1595,- 

 

Extra uren zijn bij te boeken voor 225,- per uur voor twee fotografen
Liever een videograaf? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Gratis kennismakingsgesprek

De juiste klik is erg belangrijk!

Past mijn fotografie stijl bij jullie en ontvangen jullie graag meer informatie dan is er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek vindt plaats bij jullie thuis of in de studio in Terborg. Tijdens dit gesprek bespreken wij jullie trouwdag, geef ik jullie eventuele tips en kijken we of er een wederzijdse klik is. Ik vind het belangrijk dat jullie een goed gevoel bij mij hebben zodat jullie helemaal kunnen genieten op jullie trouwdag en ik kan doen waar ik goed in bed, namelijk jullie dag op een ongedwongen en mooie manier vastleggen.

 

Reviews

“Dominique heeft prachtige foto’s gemaakt en was op een prettige manier aanwezig op onze bruiloft. Ze heeft o.a. spontane momenten gevangen met haar fototoestel. Het eindresultaat mag er zijn.”

“Dominique is een leuke spontane meid waarbij je je gelijk op je gemak voelt Ze heeft prachtige plaatjes geschoten van onze mooiste dag. Ook met kinderen heet ze gelijk een klik waardoor de meest spontane foto’s ontstaan. Kortom… een aanrader!”

Gratis Trouwbrochure

Bruiloften in 2023

Plekken over voor 2023

Ja ik wil!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Lijkt het jullie leuk om eens kennis te maken? Of hebben jullie vragen en zijn jullie benieuwd of ik jullie trouwdatum nog vrij heb? Laat hieronder dan jullie gegevens achter en ik neem binnen 24 uur contact met jullie op