Trouwen in het Buitenland

Wauw! Wat ontzettend tof! Jullie zijn druk bezig met het plannen van jullie destination wedding en daar word ik ontzettend enthousiast van. 

Jullie bruiloft in het buitenland wordt een fantastische dag en daar hoort natuurlijk een trouwfotograaf bij. Een Nederlandse trouwfotograaf kan dan heel erg handig zijn. Zo spreek je beide dezelfde taal en mis je geen enkel bijzonder moment. Je boekt mij inprincipe voor dezelfde tarieven die gelden bij en bruiloft in Nederland. De enige extra kosten die erbij komen zijn de reis en verblijfskosten. 

 

Ervaringen

Mexico 

Palmtrees, white beaches, a lot of sun and lovely people.  

 

 

Cappadocia

The whole enviremont was amazing. There are plenty of beautifull spots for the most beautifull wedding pictures

Italy

The place with lovely food and wine, beautifull places and heartwarming 

 

 

 

Traveling for love

Als trouwfotograaf reis ik graag de hele wereld over om jullie liefde vast te leggen. Van de franse Alpen tot het zonnige zuiden. Niks is mij te gek! 

Mijn aanpak tijdens een bruiloft is vooral reportage gericht. Ik meng mij graag tussen de gasten om zo de spontane momenten vast te leggen. Hierdoor krijgt je foto’s waarop je de momenten ziet zoals ze echt zijn. Iedere foto verteld een verhaal en ik vertel graag die van jullie! 

 

Lets plan een intake

Zijn jullie enthousiast geworden na het zien van mijn werk en heb ik jullie interesse gewekt? Laten we dan snel een intake inplannen! Tijdens de intake bespreken wij jullie wensen en ideeën en vertel ik jullie wat meer over mijn werkwijze. Of jullie nou trouwen in Italie, Frankrijk of buiten de EU is. Ik reis graag met jullie mee om jullie trouwdag op een prachtige manier vast te leggen.