Zwanger

9 maanden in je buik om voor altijd lief te hebben

Gefeliciteerd! Er is een kindje onderweg. Een spannende en bijzondere tijd, want na bijna 9 maanden mogen jullie straks dan eindelijk jullie kindje ontmoeten. Misschien vind je het lang genoeg geduurd en kun je niet meer wachten, maar straks als het kleine wondertje eindelijk in jullie armen ligt kun je, je amper nog voorstellen dat het in je buik heeft gezeten en zal je merken dat de tijd voorbij is gevlogen.

Voor een zwangerschapsreportage kan je bij mij terecht in de studio in Terborg. Hier heb je de beschikking over verschillende zwangerschapsjurken en asseccoires. Ook eventuele broertjes en zusjes zijn van harte welkom.

 

 

OP LOCATIE

Zwangerschapsshoot op buitenlocatie

Past een zwangerschapsreportage op een buitenlocatie na keuze beter bij jou. Ook dat is mogelijk. In overleg bekijken wij welke locatie in de omgeving bij jullie wensen past en wat de mogelijkheden zijn. Wil je daarnaast ook nog gebruik maken van een van mijn jurken uit de client closet? Laat dit dan even weten voorafgaand aan de fotoshoot dan neem ik die mee. 

 

 

 

 

Op buitenlocatie of in de studio 

1,5 uur fotografie

Gebruik van client closet 

Persoonlijke online galerij met alle foto’s van de shoot

10 HR Bestanden

Verschillende achtergronden in de studio mogelijk

Buitenlocatie op locatie naar keuze 

 

€ 249,- 

 

cOMBI PAKKET 

Zwangerschapsshoot & Newbornshoot

 Kom je langs voor een zwangerschapsshoot, maar wil je ook de newborn periode laten vastleggen? Reserveer dan naast de zwangerschapsshoot ook een newbornshoot en ontvang € 25,00 korting op het newborn pakket. 

 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Zijn jullie na het lezen van deze pagina enthousiast geworden? Reserveer dan op tijd een plekje! In sommige periodes van het jaar ben ik al vrij snel volgeboekt. Reserveren kan door het contactformulier in te vullen. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op!