Het is bijna zover… de verjaardag van jullie zoon of dochter! En dat is natuurlijk extra bijzonder wanneer het zijn of haar eerste verjaardag is! Om dit te vieren kun je bij mij terecht voor een cakesmash fotoshoot. Deze shoot wordt voornamelijk gedaan bij kindjes die 1 jaar worden. Mocht je kindje ouder zijn, maar lijkt een cakesmashshoot je toch erg leuk? Ook dan mag je uiteraard contact met mij opnemen. 

Bij een cakesmash fotoshoot bepaal ik voorafgaand aan de shoot samen met jullie het thema. Dit kan en mag van alles zijn. Bij het thema wordt een bijpassende taart besteld en voor dat jullie op de dag van de fotoshoot bij mij komen zorg ik dat alles gereed staat. 

Eenmaal aangekomen kan je, je kindje omkleden en maken wij eerst wat foto’s zonder de taart. Zo kan jullie kindje even wennen aan de omgeving. Het is voor sommige kindjes toch altijd wel even spannend! 

En dan is het moment voor de taart. Zijn jullie er klaar voor? Smashen maar! Oh… en bedenk je goed, ook papa’s en mama’s komen er niet altijd ongeschonden doorheen. Trek dus niet je mooiste kleren aan ;). 

Na het smashen van de taart is het tijd voor de baddershoot. Heerlijk badderen in het sop. Zo krijg je, je kindje weer helemaal schoon mee naar huis.

 

Pakket Brons

– Inclusief taart en thema naar keuze 
– Gebruik van client closet in de studio
– Incl.baddershoot na het smashen
– Persoonlijke online galerij
– Incl. 10 digitale bestanden 
– Incl. mini-album

 

                     € 250,00

 

Pakket Zilver

– Inclusief taart en thema naar keuze
– Gebruik van client closet in de studio
– Inclusief baddershoot na het smashen
– Persoonlijke online galerij 
– incl. 15 digitale bestanden 
– Incl. fotoalbum 15×15 of 15×20

 

                     € 300,00

 

Pakket Goud

– Inclusief taart en thema naar keuze 
– Gebruik van client closet in de studio 
– Inclusief baddershoot na het smashen
– Persoonlijke online gallerij
– Incl. 20 digitale bestanden
– Incl. fotoalbum 15×15 of 15×20 met naam en datum

 

                     € 350,00

 

Enthoustiast geworden? Boek jullie Cakesmash dan snel! 

Contact formulier

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van mijn website en heb je vragen of wil je een fotoshoot reserveren? Of gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd of ik jullie trouwdatum nog vrij heb?  Laat hieronder dan jullie gegevens achter. Ik zal dan binnen 24 uur contact met jullie opnemen.