Bruiloft Nando & Sabine

20 Februari 2022

TROUWEN OP LANDGOED RHEDEROORD

Op zondag 20 Februari ging ik richting Landgoed Rhederoord voor de trouwdag van Nando & Sabine. Na dat zij hun trouwdag 3 keer hebben moeten uitstellen in verband met corona was het vandaag dan eindelijk zo ver! 

Voor mij was het de eerste keer op deze trouwlocatie en ook de eerste keer dat ik een bruiloft ging vastleggen samen met mijn second shooter, Marjan Laban. Waar het voor mij de eerste keer was op deze prachtige locatie, was dit vroeger de thuishaven van Marjan. Zij gaf namelijk workshops op het landgoed en na het zien van de locatie begrijp ik dit maar al te goed. Wat is het er prachtig!  

Om 9:00 uur spraken Marjan en ik af bij de McDonalds in Doetinchem om te vertrekken naar Rhederoord. Daar aangekomen gingen wij naar boven waar de kapster en de visagiste ook al klaar zaten om Sabine om te toveren tot een prachtige bruid. Rond 10:00 uur kwam ook het bruidspaar aan op de locatie. 

Nando mocht zich samen met de 4 jongens en opa’s beneden in de wijnkelder omkleden. Sabine kon zich op de tweede verdieping klaarmaken. Samen met Marjan sprak ik af dat zij beneden alles ging vastleggen en ik boven bleef om alles van Sabine vast te leggen. Een second shooter is op deze momenten dan echt een must, want wat hadden wij anders veel prachtige momenten gemist om vast te kunnen leggen. 

Rond 12:00 uur was het zo ver. Nando, de kinderen en naaste familie verzamelde zich onder aan de trap. Vol zenuwen wachtend tot Sabine naar beneden gelopen kwam. En daar kwam ze hoor. Wat zag ze er prachtig uit! Van deze momenten kan ik als fotograaf echt enorm genieten!

Er werden wat foto’s gemaakt met familie en toen was het tijd voor een broodje en om ons terug te trekken, want om 13:00 uur konden alle daggasten zich in-checken. 

Om 14:00 uur was het tijd voor de ceremonie. BABS Georgette Wekking mocht dit prachtige stel trouwen. Het was een mooie ceremonie en het belangrijkste.. ze hebben JA! gezegd! Ook de kinderen hebben een handtekening mogen zetten op de ‘kinderakte’. 

15:00 uur – Tijd voor taart en een borrel, want er moet wat gevierd worden. De tafels waren prachtig opgedekt met verschillende zoetigheden. Ook stond er een schattig klein trouwtaartje. Tussendoor werd er gefeliciteerd, kwamen er leuke stukjes die voorbereid waren door de kinderen en familie van Nando en Sabine en werd er gezongen voor 1 van de kinderen die een dag ervoor jarig was geweest. 

Na de borrel zijn Marjan en ik samen met het bruidspaar nog wat trouwfoto’s gaan maken. De bedoeling was om dit rond 12:00 uur te doen, maar door het slechte weer was dit niet mogelijk buiten. Ook nu was het nog altijd aan het regenen, waardoor we besloten de trouwfoto’s binnen op de locatie te maken. En eigenlijk was dit helemaal geen straf, want deze locatie zit echt vol prachtige plekken om foto’s te maken. Na dat de foto’s gemaakt waren was het tijd voor ‘Levend Bingo’. Een spel met verschillende opdrachten/spelletjes en waarbij enorm veel gelachen werd.

In de tussentijd werd in een andere ruimte het diner klaar gezet. En wat zag dit er prachtig uit! De gasten konden na het spel direct aanschuiven in een prachtige en sfeervolle setting. Er werd een 4-gangen diner geserveerd en voor de kinderen was er voldoende friet met snacks en pizza aanwezig. 

In de tijd dat iedereen aan het eten was is Marjan naar boven gegaan en heeft als verassing voor het bruidspaar een aantal foto’s bewerkt. Deze heeft ze vervolgens in een slideshow verwerkt met het idee deze na het diner af te laten spelen tijdens de borrel in het café. Een leuke extraatje voor het bruidspaar.

Rond 21:30 was het grootste gedeelte van de gasten uitgegeten en verplaatste zij zich naar het café. Hier hebben wij de slideshow afgespeeld, waarnaar wij het bruidspaar hebben bedankt voor deze prachtige dag. Want dat was het! 

 

Lieve Nando & Sabine wat hebben Marjan en ik genoten van deze mooie dag. Met heel veel plezier en liefde hebben wij jullie dag vastgelegd en wij willen jullie beide enorm veel liefde en geluk wensen voor in de toekomst. 

(de foto’s van deze bruiloft worden op dit moment nog uitgewerkt en volgen binnenkort)